Posto temë të re Përgjigju temës  [ 4 postime ] 
Autori Mesazh
  Post Postuar: E Premte 06 Nëntor 2009 5:54   

Antarësuar: E Enjte 18 Qershor 2009 12:50
Poste: 8
Me 28 nentor ne Oberhausen, Luan Krasniqi, boksieri me i mire shqiptar do te ngjitet serish ne ring per te sfiduar Dimitrenkon prej te cilit kishte humbur heren e kaluar.

Luani 38 vjeqar eshte shprehur se pasi ti mbush 40 vite nuk do te boksoj me, dhe kjo eshte shanca e tij e fundit per te tentuar te marre titullin e botes.

Edhe pse shume thashetheme jane perhapur per te ne lidhje me shitje ndeshjesh, serish Luani mbetet boksieri shqiptar me i mire i te gjitha koherave, dhe duhet te kujtojme se ka marre dhe ka mbrojtur disa here titullin evropian, ka 30 fitore prej te cilave 14 me nokaut, 4 humbje dhe 1 barazim.

Lufta e tij me Dimitrenkon do te jete e vlefshme per titullin WBO Inter-Continental.

Ngjitu lart

Profili  
  Post Postuar: E Shtunë 07 Nëntor 2009 2:22   

Antarësuar: E Shtunë 03 Tetor 2009 5:36
Ky Luani eshte boksier i mire por nuk i besoj fort qe e ka me gjith zemer me boksu. Edhe ne disa ndeshje te tjera eshte treguar jo serioz dhe tani rralle kush beson se do arrije ky dicka.

Ngjitu lart

Profili  
  Post Postuar: E Djelë 22 Nëntor 2009 1:00   
Antarë i regjistruar

Antarësuar: E Djelë 05 Korrik 2009 11:17
Poste: 11
Vendodhja: Peje
Nuk besoj qe do te arrin me shume ky Luani, se ne ndeshjet e fundit ka tregu nje mos interesim ose i ka shit ndeshjet. Eshte e pa kuptueshme qe arrin te humb kaq shpejt me 1 goditje nganjehere.

Ngjitu lart

Profili  
  Post Postuar: E Martë 01 Dhjetor 2009 7:39   

Antarësuar: E Enjte 18 Qershor 2009 12:50
Luan Krasniqi eshte lenduar, prandaj eshte anuluar meqi i 28 nentorit kunder Dimitrenkos. Nje lendim ne kemben e djathte e beri te pamundur luften ne Oberhausen.

Megjithate Krasniqi ende deshiron te boksoj: Une deshiroj qe sa me pare qe eshte e mundur te rehabilitohem teresisht dhe pastaj te luftoj kunder Dimitrenkos. Une jam stervitur shume dhe per kete isha tejet i pergatitur eshte shprehur Luani.

Ngjitu lart

Profili  
Trego postimet nga i fundit:  Rrjeshto sipas  
Posto temë të re Përgjigju temës  [ 4 postime ] 
Ekipi Drejtues

Copyright © 2005 - 2010 Mendimi | Powered by phpBB

Fshi "cookies" te Bordit
Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor